Ingrediente
●
Zahar
1.5 pahare
pahar=250ml
●
Faina alba calitate superioara
1.5 pahare
●
Praf de copt
2 lingurite
●
Ulei de floarea soarelui
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Branza se trece printr-o sita metalica - daca nu aveti sita, o pasati bine cu un blender/robot.
Daca nu aveti si blender, sa cumparati branzica mai fina, nu din aceea grunjoasa.
Pas 2
Adaugati ouale si zaharul in bolul cu branza - amestecati cu un tel.
Pas 3
Untul topit si racorit putin se adauga in compozitia de branza, amestecati.
Pas 4
Urmeaza cacao si uleiul, amestecati.
Pas 5
Si ultima este faina cu praful de copt - amestecati bine, trebuie sa va iasa un aluat mai des si gros.
Pas 6
Turnati compozitia intr-o tava de chec asternuta cu hartie de copt.
Eu am folosit forma de chec din silicon "Coronitza" de la Tupperware si nu am mai folosit hartie de copt.
Pas 7
Coaceti checul timp de 35-40 de minute in cuptorul preincalzit la 200 grade. Testati cu scobitoarea.
Pas 8
Il scoateti din forma si lasati sa se racoreasca.
Pas 9
Pofticiosii pot sa taie din el si cat este cald :)
Bun, bun - sigur o sa-l aprecieze toata familia.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
35 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (11 voturi)