Ingrediente
●
Praf de copt
0.5 lingurite
●
Gem
5 linguri
puneți cât aveți și vă place
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Așterneți o tavă de cuptor cu hârtie de copt și o puneți la cuptor - temperatura 180-200 grade.
Eu aș recomanda să ungeți hârtia de copt cu puțin ulei, să se desprindă mai repede aluatul copt de pe ea.
Pas 2
În acest timp preparăm aluatul:
- cu mixerul bateți ouăle cu zahărul - să fie spumă albă;
Pas 3
- adăugați făina, laptele praf, praful de copt și sarea - amestecați să nu fie cocoloașe.
Pas 4
Vă iese un aluat ca smântâna.
Pas 5
Turnați-l pe tavă (cu hârtie de copt) încinsă - distribuiți uniform și nivelați.
Pas 6
Puneți tava la cuptor pentru 5-7 minute - stați pe lângă pentru că se face foarte repede și riscați s-o "bronzati" prea tare.
Imediat cum începe să se rumenească o scoateți din cuptor.
Pas 7
Acum vă mișcați repede, cât este fierbinte - imediat o ungeți cu gem...
Pas 8
...și rulați cât mai strâns posibil (scoateți ușor hârtia și eventual vă ajutați cu un prosop sau mănuși să nu vă frigeți pe mâini)
O lăsați să se răcorească puțin și deja se poate tăia și servi.
Pas 9
Este la fel de bună și caldă și rece - recomand cu mare încredere!
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
5 min
Data publicarii:
Nota:
5 (18 voturi)