Ingrediente
●
Praf de copt
0.5 lingurite
●
Gem
5 linguri
puneti cat aveti si va place
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Asterneti o tava de cuptor cu hartie de copt si o puneti la cuptor - temperatura 180-200 grade.
Eu as recomanda sa ungeti hartia de copt cu putin ulei, sa se desprinda mai repede aluatul copt de pe ea.
Pas 2
In acest timp preparam aluatul:
- cu mixerul bateti ouale cu zaharul - sa fie spuma alba;
Pas 3
- adaugati faina, laptele praf, praful de copt si sarea - amestecati sa nu fie cocoloase.
Pas 4
Va iese un aluat ca smantana.
Pas 5
Turnati-l pe tava(cu hartie de copt) incinsa - distribuiti uniform si nivelati.
Pas 6
Puneti tava la cuptor pentru 5-7 minute - stati pe langa pentru ca se face foarte repede si riscati s-o "bronzati" prea tare.
Imediat cum incepe sa se rumeneasca o scoateti diun cuptor.
Pas 7
Acum va miscati repede, cat este fierbinte - imediat o ungeti cu gem...
Pas 8
...si rulati cat mai strans posibil(scoateti usor hartia si eventual va ajutati cu un prosop sau manusi sa nu va frigeti pe maini)
O lasati sa se racoreasca putin si deja se poate taia si servi.
Pas 9
Este la fel de buna si calda si rece - recomand cu mare incredere!
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
5 min
Data publicarii:
Nota:
5 (18 voturi)