Ingrediente
●
Usturoi
3 buc
adica 3 catei
●
Piper negru
0.25 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Fiecare bucata de piept se spala bine, se taie in fileuri mari, cam in 4-5 parti fiecare. Se pun intr-o tava de cuptor de marime medie, putin adanca.
Pas 2
Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, sarea si piperul negru.
Pas 3
Ungeti bine bucatile de pui cu sosul de smantana, apoi radeti cascavalul deaspura.
Pas 4
Lasati tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste bine - aproximativ 45-50 de min.
Pas 5
Se servesc calzi cu o garnitura preferata.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4 portii)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (24 voturi)