Multi care ma cunoasteti personal stiti ca am avut parte de multe schimbari in ultimul an, nu am facut public acest lucru dar acum pot sa va spun - dap, am reusit intr-un an sa slabesc 40kg.... Si ca sa evit intrebarile va spun ca a fost o munca grea, schimbarea completa a modului de alimentatie, educarea obiceiurilor alimentare si toate astea cu ajutorul nutritionistului, doctor si nu pastile magice.
Acum cea mai mare aventura este sa mentin aceste kg, nu sunt foarte restricitionata alimentar dar stiu sa combin acum mesele si mancarurile - ca sa-mi fac si pe plac, dar sa am grija de sanatatea mea si a familiei. Vedeti ca pe site continui sa postez dulciuri si diverse mancaruri, dap, imi mai fac pe pofta dar si am grija sa echilibrez cu alte mese mai light.
Asa am ajuns sa invat multe retete noi si metode light de preparare, chiar am inceput sa le iubesc :)
Aceasta salata este una din preferatele noastre pentru cina, de cele mai multe ori o combin cu peste(somon/dorada) la gratar. Sotul meu nu suporta mango(nici gust si nici aroma), aici efectiv il savureaza, pe bune :) De obicei cumpar mango si il las 2-3 zile sa se mai coaca la temperatura camerei, atunci devine mai moale si aromat.