Ingrediente
●
Bicarbonat de sodiu
1 lingurita
●
Praf de copt
0.25 lingurite
un varf de lingurita
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Scortisoara
2 lingurite
optional mai puneti 0.5 lingurita de cuisoare macinate si cardamon macinat
●
Nuca taiata marunt
100 g
mai puteti pune stafide, rahat
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Topiti zaharul la foc mic, pana se caramelizeaza complet.
Pas 2
Turnati apa si lasati pe foc pana se topeste complet caramelul in apa.
Luati de pe foc si il turnati intr-o alta cratita sa se raceasca mai repede.
Pas 3
Cand s-a racorit bine apa de caramel - o turnati intr-un bol si adaugati uleiul, faina, bicarbonatul, praful de copt si mirodeniile.
Pas 4
Amestecati bine sa nu fie cocoloase, la urma puneti nuca taiata si stafide sau rahat, daca va plac.
Pas 5
Turnati compozitia intr-o tava de cuptor asternuta cu hartie de copt.
Pas 6
O coaceti timp de 25 de minute la cuptor preincalzit la 180-200 grade.
Pas 7
Lasati sa se racoreasca bine apoi taiati si serviti.
Delicioasa si aromata, chiar v-o recomand.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(1 tava mare de aragaz)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)