Ingrediente
●
Spaghetti
250 g
sau alte paste preferate
●
Ardei iute rosu
0.5 buc
este optional sau daca nu va place picant puneti ardei kapia
●
Patrunjel verde
0.5 legaturi
jumate de legatura - la fel este optional
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Fierbeti pastele conform cu instructiunile de pe cutie.
Pas 2
In acest timp pregatiti usturoiul si ardeiul - se spala si toaca marunt.
Pas 3
Pastele aveti grija sa fie "al dente", le scurgeti de apa si lasati putin la o parte.
Pas 4
Cum sunt gata pastele puteti sa incalziti uleiul de masline intr-o tigaie.
Adaugati usturoiul si ardeiul, amestecati si lasati cam jumate de minut - nu mai mult!(sa nu se arda usturoiul si sa aiba gust amar)
Pas 5
Dupa acea jumate de minut, opriti focul si adaugati pastele in tigaie, amestecati bine.
Pas 6
Presarati patrunjel proaspat, amestecati.
Pas 7
Serviti imediat ca atare sau cu branza rasa. Sotului meu ii plac cu ketchup :)
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(2 portii)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)