Ingrediente
●
Spaghetti
250 g
sau alte paste preferate
●
Ardei iute roșu
0.5 buc
este opțional sau dacă nu vă place picant puneți ardei kapia
●
Pătrunjel verde
0.5 legaturi
jumătate de legătură - la fel este opțional
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fierbeți pastele conform cu instrucțiunile de pe cutie.
Pas 2
În acest timp pregătiți usturoiul și ardeiul - se spală și toacă mărunt.
Pas 3
Pastele aveți grijă să fie "al dente", le scurgeți de apă și lăsați puțin la o parte.
Pas 4
Cum sunt gata pastele puteți să încălziți uleiul de măsline într-o tigaie.
Adăugați usturoiul și ardeiul, amestecați și lăsați cam jumătate de minut - nu mai mult!(să nu se ardă usturoiul și să aibă gust amar)
Pas 5
După acea jumătate de minut, opriți focul și adăugați pastele în tigaie, amestecați bine.
Pas 6
Presărați pătrunjel proaspăt, amestecați.
Pas 7
Serviți imediat ca atare sau cu brânză rasă. Soțului meu îi plac cu ketchup :)
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(2 porții)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)