Ingrediente
●
Foi de lasagna
1 buc
adica 1 pachet
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se prepara Reteta de Sos Bolognese, eu am improvizat putin - inainte sa montez lasagna, in sos am pus jumatati de rosii cherry proaspete.
Pas 3
Pentru a pregati lasagna am folosit o tava dreptunghiulara adanca, din sticla termorezistenta(arata bine si daca o puneti pe masa festiva).
Pe fundul tavii se pune un strat cam de 1 cm de sos Bechamel, peste el aranjati un strat din foile de lasagna(sa fiti atenti sa respectati instructiunile de pe pachet, sunt unele care trebuie fierte inainte de folosire).
Pas 4
Se ung foile de lasagna cu sos alb, peste el se pune un strat de sos bolognese.
Pas 5
Apoi se da prin razatoare cascaval peste acest strat de sos bolognese.
Mai departe se continua in aceeasi ordine - foi lasagna, sos bechamel, sos bolognese, cascaval - eu am pus 5 randuri de foi.
Pas 6
Ultimul strat de foi se unge cu sos bechamel.
Pas 7
Si peste acesta se da prin razatoare cascaval, acum se pune lasagna la cuptor pana se rumeneste si se inmoaie.
Pas 8
Dupa ce o scoateti din cuptor o lasati 10-15 min sa se racoreasca apoi o savurati cu toata familia.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(8 portii)
Timp de preparare:
80 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii:
Nota:
5 (18 voturi)