Ingrediente
●
Unt
80 g
unt moale, la temperatura camerei
●
Ciocolata neagra
100 g
sau ciocolata cu lapte
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Separati albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma tare.
Pas 2
La galbenusuri adaugati zahar si untul moale, se mixeaza bine.
Pas 4
Adaugati apoi faina si praful de copt, mixati.
Pas 5
Incorporati albusurile cu miscari mai atente si lente, de sus in jos.
Pas 6
Impartiti aluatul astfel format in 2 boluri, in unul din ele adaugati ciocolata taiata bucatele.
Pas 7
Asterneti o tava de cuptor cu hartie de copt(tava mea a fost de 28cm diametru).
Turnati aluatul cu ciocolata in tava si il distribuiti uniform.
Pas 8
Taiati 2 pere felii subtiri si le puneti peste aluat.
Pas 9
Peste stratul de pere turnati cealalta jumatate de aluat, distribuiti uniform cu o lingura.
Pas 10
Deasupra puneti feliile de la celelalte 2 pere.
Pas 11
Prajitura se coace timp de 40-45 de minute la cuptor preincalzit la 160-180 grade, pana trece testul scobitorii si este rumena deasupra.
Pas 12
Dupa ce s-a racit complet o treceti pe un platou, optional puteti s-o ornati cu zahar pudra.
Pas 13
Si o sectiune, cred ca destul de reprezentativa :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(8-10 portii)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)