Ingrediente
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Sare
1 lingurita
plus patrunjel tocat dupa preferinte
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete mai mari, cam 1x1cm.
Pas 2
Se toarna apa cat sa le acopere si le lasati 30-40 de minute.
Pas 3
Apoi scurgeti bine vinetele de apa.
Pas 4
Intr-o tigaie mai adanca caliti ceapa cu uleiul.
Cand ceapa incepe sa se rumeneasca adaugati vinetele cubulete si amestecand periodic lasati sa se caleasca la foc mediu cam 10-15 minute.
Pas 5
Cam asa trebuie sa fie, moi dar totusi sa nu se faca terci de tot, sa mai vad cubulete pe acolo.
Pas 6
Adaugati smantana, sare dupa gust - amestecati si lasati inca 10 minute la foc mic sa fiarba.
Pas 7
La urma puteti adauga patrunjel tocat, eu nu am pus, am vrut sa le simt gustul cu smantana, fara alte arome.
Opriti focul si lasati inca 10-15 minute sa se patrunda.
Pas 8
Le-am mancat si calde si reci, sunt bune in orice forma.
Pofta Buna!
Cantitate:
1000 g
(3-4 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)