Ingrediente
●
Patrunjel verde
1 legatura
●
Lamaie
0.5 buc
zeama de la ea
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
●
Praf de curry
1 lingurita
optional, pentru culoare si aroma in plus
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Conopida se spala si se pune in robot.
Pas 2
Macinati bine conopida, dar nu exagerati - sa fie cam de consistenta couscous-ului.
Pas 3
Intr-un bol mai mare puneti conopida, patrunjelul tocat si maslinele taiate.
Scurgeti zeama de lamaie pe toata suprafata legumelor.
Pas 4
Asezonati cu ulei, sare, piper si eventual curry - toate dupa gust.
Pas 5
A fost delicios si proaspat facut si chiar a 2-a zi, va recomand sa incercati neaparat - este o bomba de vitamine si fibre.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(4-5 portii)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)