Ingrediente
●
Boia ardei dulce sau iute
1 lingura
●
Zeama de lamaie
1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Aripioarele le-am taiat in 3 bucati, partea cea mai mica am aruncat-o.
Pas 2
Le-am pus intr-un bol adanc.
Pas 3
Pentru sos am amestecat restul ingredientelor.
Pas 4
L-am turnat peste aripioare si am lasat 20-30 minute sa se marineze putin.
Pas 5
Apoi am aranjat aripioarele intr-o tava de cuptor, am turnat sosul peste ele si le-am dat la cuptor preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 40-45 de minute.
Pas 6
In acest timp, cam dupa fiecare 15 minute, am scos tava din cuptor si cu o pensula am uns aripioarele cu sosul de sub ele. Asa vor fi mai glazurate si frumoase.
Pas 7
Le serviti calde sau reci cu orice garnitura/salata preferata.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)