Ingrediente
●
Peste
1 kg
bucati sau file de orice peste va place
●
Rosii cubulete din conserva
300 g
sau rosii tocate simple
●
Pasta de tomate
1 lingura
●
Ulei de floarea soarelui
30 ml
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
●
Boia ardei dulce sau iute
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pestele se curata, se spala si se taie bucati potrivite.
Pas 2
Radeti coaja de la portocala si stoarceti sucul din ea,
Pas 3
Intr-o tigaie caliti ceapa taiata cubulete cu putin ulei.
Pas 4
Cand ceapa incepe sa se rumeneasca adaugati usturoiul tocat. Mai caliti totul impreuna 10-20 de secunde.
Pas 5
Dupa acest timp adaugati in tigaie rosiile cubulete, sucul si coaja de portocala si pasta de rosii.
Amestecati si lasati pana incepe sa fiarba.
Pas 6
Cand fierbe adaugati boiaua de ardei, potriviti de sare si piper, adaugati 1 lingurita de zahar, amestecati.
Pas 7
Acum adaugati bucatile de peste si le scufundati in sos.
Pas 8
Lasati pana incepe sa fiarba bine si faceti focul mic.
Pas 9
Acoperiti cu capac si lasati 20-30 de minute.
Pas 10
Cam asa arata cand e gata.
Pas 11
Serviti cu orice garnitura va place - noi am avut couscous, se poate cu orez, piure de cartofi, etc.
Daca nu aveti garnitura, va ispraviti bine si cu o felie de paine buna... cu sos de rosii estre delicios.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)