Am ajuns in sezonul meu preferat, de fructe diverse, aromate si delicioase. Incepem cu capsunile, la inceput nu ne putem satura de ele asa simple, dupa aia incepe improvizarea - prajituri cu capsuni, limonade, dulceata, etc. Pe site veti gasi multe retete, ziceam ca poate anul acesta sa nu fac niciuna pt site, ca sa nu ma repet.
Dar, bineinteles ca nu pot, cum am vazut acesta prajitura mi-a si luat ochii. Puteti s-o serviti ca prajitura sau chiar ca un tort, este foarte aromata si gustoasa. Capsunile aromate in combinatie cu bezeaua aerata, moale, fina si delicioasa, o fac perfecta si la gust, si la aspect.
Acum ma gandesc ca tot caut creme usoare, ieftine si delicioase - ei sa stiti ca acest sufleu de bezea este exact ce trebuie, imi pare rau ca mi-a luat atata timp sa-l descopar. Lucrurile simple sunt chiar sub nasul nostru :) Trebuie doar sa deschidem mai bine ochii si le vedem, sa nu ne fie frica sa gustam si incercam retete noi permanent.
Remarca: singura chestie care puteti s-o modificati si eu cred ca asa voi face data viitoare, puneti jumatate de ingrediente la blat. Este un blat gustos, dar putin mai dens la textura, daca va place cu aluat mai mult il lasati asa, daca vreti sa fie mai multe fructe si bezea, puneti in jumate.