Sa va prezint acum cea mai testata reteta de pe site, a trebuit s-o refac de 6 ori pana am ajuns la varianta finala! Dar sa stiti ca anume aceasta reteta de negresa a meritat tot timpul si efortul. Nu ma ambitionam atat de mult daca nu o gustam inainte la cineva, dar nu am primit reteta de la doamna respectiva si am zis ca ma descurc eu, internetul e mare...si calitatea retetelor din pacate lasa de dorit... Asa ca am mancat negresa cu totii(familia, cunostintele) si de 6 ori :))
Negresa aceasta este sa zic asa, una "Premium", arata de nota 20, se face simplu, relativ ieftin si repede. Cea mai simpla si la indemana crema de deasupra, este acest sufleu de albus, arata minunat si este foarte aerat si light.
Varianta finala este perfecta, frumoasa, gustoasa si simpla - asta cu instructiunile corecte, si nu ma laud aici. Chiar a trebuit sa muncesc la ea ca sa-mi dau seama unde gresesc.
Duoamnelor bloggeri, daca va intrebati ce sa faceti ca sa aveti un site de succes, va sugerez in primul rand sa lucrati constiincios la retete, sa fie clar, pe scurt, simplu si bine expuse. Din acest motiv nu voi mentiona sursele de unde m-am inspirat(de obicei o fac constiincios!) pt ingredientele de baza pt ca pana la urma le-am modificat pe parcurs ca sa iasa bine, exemplar.