Să vă prezint acum cea mai testată rețetă de pe site, a trebuit s-o refac de 6 ori până am ajuns la varianta finală! Dar să știți că anume această rețetă de negresă a meritat tot timpul și efortul. Nu mă ambiționam atât de mult dacă nu o gustam înainte la cineva, dar nu am primit rețeta de la doamna respectivă și am zis că mă descurc eu, internetul e mare...și calitatea rețetelor din păcate lasă de dorit... Așa că am mâncat negresă cu toții (familia, cunoștințele) și de 6 ori :))
Negresa aceasta este să zic așa, una "Premium", arată de nota 20, se face simplu, relativ ieftin și repede. Cea mai simplă și la îndemână cremă de deasupra, este acest sufleu de albuș, arată minunat și este foarte aerat și light.
Varianta finală este perfectă, frumoasă, gustoasă și simplă - asta cu instrucțiunile corecte, și nu mă laud aici. Chiar a trebuit să muncesc la ea ca să-mi dau seama unde greșesc.
Doamnelor bloggeri, dacă vă întrebați ce să faceți ca să aveți un site de succes, vă sugerez în primul rând să lucrați conștiincios la rețete, să fie clar, pe scurt, simplu și bine expuse. Din acest motiv nu voi menționa sursele de unde m-am inspirat (de obicei o fac conștiincios!) pentru ingredientele de bază pentru că până la urmă le-am modificat pe parcurs ca să iasă bine, exemplar.