Ingrediente
●
Ulei
50 ml
de masline sau floarea soarelui
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Vinetele se spala si se taie in jumate apoi se cresteaza cu un cutit adanc, vedeti in poza.
Pas 2
Se pun intr-o tava si se stropesc cu putin ulei.
Pas 3
Se tin la cuptor la 200 de grade, timp de 30-40 de minute pana se rumenesc frumos.
Pas 4
Lasati sa se raceasca bine apoi cu o lingura scoateti miezul de la vinete.
Pas 5
Incercati sa nu faceti bucatile de vinete prea marunte, lasati-le mai cubulete.
Le puneti intr-un bol in care veti amesteca salata.
Pas 6
Adaugati ceapa taiata fideluta.
Pas 7
Apoi puneti rosiile taiate cubulete, sarea si 3-4 linguri de ulei - eu am pus ulei de floarea soarelui presata la rece, are o aroma mai specifica si da gust bun salatei.
La fel de bine iese si cu ulei de masline.
Pas 8
Salata este f.buna proaspat amestecata dar am observat ca dupa cateva ore la frigider are un gust si mai bun. Deci va orientati dupa necesitate si timp.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (7 voturi)