Ingrediente
●
Zeama de lamaie
2 linguri
●
Ulei de masline extravirgin
2 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 3
Am facut Tahini dupa reteta sugerata de Tiki si am observat ca hummus-ul a fost mult mai aromat si gustos, cel din comert este ceva mai amar si cu miros mai ciudat. Nu ezitati sa-l faceti pt ca este simplu si repede, aveti nevoie doar de susan, ulei si sare.
Va faceti un borcan mic si aveti 1 luna in frigider rezerva pt hummus-uri delicioase.
Pas 4
Intr-un bol puneti nautul, si restul ingredientelor, mai putin uleiul de masline.
Pas 5
Mixati bine cu blenderul vertical.
Pas 6
Daca mai este nevoie potriviti de sare, lamaie si putina apa fiarta pentru textura mai cremoasa(daca este prea dens hummusul).
Pas 7
Treceti hummusul intr-un bol, stropiti cu ulei de masline si optional puteti unge deasupra cu 1 lingurita de pesto.
Serviti cu paine, lipie sau legume, orice va place.
Pofta Buna!
Cantitate:
400 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: