Ingrediente
●
Unt
80 g
să fie moale mai bine, la temperatura camerei
●
Scorțișoară
1 lingurita
●
Esență de vanilie
2 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătiți aluatul de pizza, aveți toate instrucțiunile și Video în rețetă.
Ingredientele pentru aluat tot acolo le găsiți, aici în rețetă am dat cele pentru crusta de scorțișoară. Puteți să faceți 1-2 pizza cu ele.
Deci, întindeți aluatul și îl mutați în tava unsă cu puțin ulei, lăsați 10 minute să se odihnească/crească.
Pas 2
În acest timp pregătim crusta de scorțișoară:
- într-un bol puneți făina, zahărul simplu și scorțișoara;
Pas 3
-adăugați untul și vanilia, amestecați bine cu mâna până se formează fărâmituri de aluat.
Pas 4
Presărați aceste fărâmituri aromate peste blatul de pizza.
Puneți pizza la cuptor preîncălzit la 200 de grade pentru 20-25 de minute.
Pas 5
Într-un bol mic amestecați zahărul pudră cu 1-2 linguri de lapte și vanilie.
Trebuie să iasă așa o pastă de zahăr, densă, dar curgătoare.
Pas 6
Luați o pungă mai groasă și o "îmbrăcați" pe un pahar.
Turnați glazura de zahăr în pungă.
Pas 7
O adunați așa într-un colț, vom orna cu ea pizza după ce o scoatem din cuptor.
Pas 8
Când scoateți pizza din cuptor, tăiați puțin din vârful pungii și ornați cu glazură pe toată suprafața.
Deci facem asta imediat, când pizza este fierbinte.
Pas 9
Lăsați puțin să se răcorească și glazura se va întări ușor.
Apoi porționați și serviți.
Pas 10
Și o felie delicioasă și frumoasă aici :)
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(1-2 pizza)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
4 (1 voturi)