Ingrediente
●
Faina alba calitate superioara
160 g
●
Praf de copt
1.5 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se amesteca laptele cu nuca de cocos intr-o cratita. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba 2-3 min, apoi stingeti focul si lasati sa se racoreasca putin.
Pas 2
Amestecati untul moale cu zaharul, apoi cu mixerul amestecati bine compozitia.
Pas 3
Adaugati cate un ou, pe rand, in compozitia de unt si zahar. Bateti fiecare ou cu mixerul, sa se incorporeze bine cu cealalta compozitie.
Pas 4
Cam asa arata compozitia finala de oua, unt si zahar.
Pas 5
Adaugati compozitia de cocos si lapte, amestecati bine cu mixerul. Intr-o alta frafurie amestecati faina cu praful de copt si il adaugati treptat in compozitia de mai sus, amestecand cu mixerul sa nu fie cocoloase.
Pas 6
Merele le spalati, curatati de coaja si seminte, si taiati marunt. Adaugati in aluat si amestecati bine.
Pas 7
Ungeti cu unt o tava de 26-28 cm, tapetati fundul tavii cu hartie de copt.
Pas 8
Turnati aluatul in tava si il distribuiti uniform pe toata suprafata. Il puneti la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste bine.
Pas 9
Dupa ce este gata, il lasati sa se racoreasca si il puneti pe o tava/farfurie rotunda. Presarati putina nuca de cocos sau pudra si prajitura este gata. Este foarte buna si calda si rece.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(10 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (10 voturi)