Cele mai simple, delicioase, aromate și rapide fursecuri cu nucă, sunt și de post, le puteți adapta pentru orice gusturi și preferințe. Cu siguranță le puteți transforma din fursecuri de post în fursecuri cu unt, în loc de ulei, și lapte în loc de apă. Poate vor fi un pic mai fragede și aromate dar să știți că este o provocare anume să le faceți așa simple, să vedeți ce gust au. În plus se mai pot combina fulgi de ovăz cu făină, o parte din făina din aceste fursecuri de post se poate înlocui cu cea integrală. Dacă le vreți și mai interesante puteți pune unt de cocos în loc de ulei. Dar astea sunt variații, mai jos este rețeta simplă de fursecuri cu nucă și scorțișoară, combinație clasică și nu dați greș cu ea.
Eu am improvizat aceste fursecuri cu nucă pornind de la rețeta de biscuiți cu mac și lămâie, mă felicit pentru ce am reușit să creez mai jos pentru că am intuit foarte bine toate modificările. Mi-au ieșit așa de bune, poate nu chiar perfect fragede ca altele cu unt, dar prea bune pentru niște fursecuri de post banale.
Ca și sugestie, dacă nu vă place aroma de scorțișoară puteți s-o omiteți sau înlocuiți cu cacao. Deci vedeți câte sugestii deja v-am dat pentru un post delicios, și încă o rețetă de fursecuri de post delicioase cu aromă de cocos sunt acești Biscuiți cu banane și cocos, la fel superbuni.
În rețeta mai jos am folosit iarăși ustensilele Tupperware, de data asta un super sucitor, cu planșetă și forme de tăiat. Este super-sucitor pentru că puteți regla de la mânere ce grosime vreți să fie foaia pe care o întindeți și în mijloc este gol, se poate turna apă rece sau caldă pentru lucru cu diverse aluaturi specifice. Le găsiți la orice distribuitor Tupperware din țară.