Ingrediente
●
Făină de porumb fină
1 pahar
este din aia foarte fină, se găsește la plafar sau magazinele bio - eu am găsit și la Real
●
Făină
1 pahar
făină albă sau integrală
●
Ulei fără miros
3 linguri
de semințe de struguri sau rapiță
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Cam așa arată fructoza și făina de mălai de care aveți nevoie.
Pas 2
Amestecați făina de mălai cu făina normală, sarea, fructoza și praful de copt.
Pas 3
Într-un blender turnați laptele de soia și uleiul, adăugați amestecul de făină și mixați bine.
Pas 4
Turnați într-un bol amestecul, dacă este foarte gros mai adăugați puțin lapte de soia.
Pas 5
Am folosit o lingură mai mare pentru a măsura cantitatea de cocă turnată. Puteți folosi și un polonic, doar să nu puneți prea mult în el, pancakes-urile trebuie să fie de dimensiuni mai mici, nu ca la clătite.
Pas 6
Într-o tigaie teflonată încinsă turnați o lingură de aluat. Când apar găurelele, marginile nu mai sunt lucioase, dar mijlocul un pic umed - le întoarceți. Aveți grijă să fie un foc moderat, fiindcă se coc foarte repede.
Pas 7
Așa ar trebui să fie la culoare, după ce le întoarceți. Mai coaceți 1-2 minute și pe cealaltă parte.
Pas 8
În acest fel le coaceți pe toate. Pe parcurs ce sunt gata le puneți una peste alta. Sunt foarte bune și reci și calde.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(15-20 de bucăți)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (5 voturi)