Va propun azi asa o reteta de granola low-carb, fara carbohidrati, fara zahar, de post, foarte aromata, gustoasa si crocanta. Eram curioasa sa incerc dupa ce am vazut-o pe site-ul retetelchf.ro, dedicat exclusiv retetelor de acest tip, si m-am indragostit de aceasta granola de la prima lingura. Datorita lipsei de carbohidrati tine mult mai bine de foame, combinata cu un iaurt grecesc mai gras, branza cottage sau lapte vegetal poate fi un mic dejun sau cina sanatoasa si deosebita.
Atunci cand vreau sa fie si cu o tenta mai dulce(desert sanatos) adaug putina dulceata fara zahar sau coaja de lamaie zaharisita, la fel low-carb de la Natalia.
Mi-a placut mult in special pentru ca tine foarte bine de foame, am si uitat cum este sa te culci cu stomacul suparat, dar in acelasi timp si sa nu mananci mancarea grea, sa gatesti sofisticat, chiar si sanatos.
Recomand sa incercati neaparat, si chiar daca puteti sa va reglati cantitatile de nuci dupa plac, nu ignorati chipsurile de cocos(fara zahar!), se gasesc in magazine online, plafar si chiar supermarket. Dau o textura deosebita, aroma si crocantzeala interesanta. Migdalele le puteti taia la cutit, dar eu am descoperit ca este mai simplu sa folositi fulgii de migdale gata feliati, in plus avem iarasi forma si textura diferita in compozitie.