Ingrediente
●
Maioneza
3 linguri
pregatesc de obicei varianta rapida(ou sau lapte), cu mixerul vertical
●
Faina alba
3 linguri
in varianta low-carb inlocuiti cu aceeasi cantitate faina de migdale
●
Piper negru macinat
0.25 lingurite
●
Ulei de masline
50 ml
eu il combin cu unt, pentru a praji chiftelele
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Aici pieptul de pui nu trebuie tocat la masina de carne. Se face cuburi mici la cutit si pentru asta in primul rand il feliati pe lung.
Pas 2
Apoi taiati cubulete, de preferat cat mai mici.
Chiftelele din carnea taiata prea mare s-ar putea sa se mai desfaca la gatit.
Pas 3
Puneti toata carnea intr-un bol.
Pas 4
Adaugati ouale si cascavalul dat prin razatoarea mare.
Pas 5
Apoi puneti maioneza, faina, sarea cu piperul si mararul tocat(este optional).
Pas 6
Amestecati foarte bine compozitia cu o lingura.
Pas 7
Acum incalziti bine uleiul(eu il combin cu putin unt) si tot cu lingura puneti chiftelele la prajit in tigaie.
Pas 8
Le gatiti la foc mediu si rumeniti frumos pe ambele parti.
Pas 9
Serviti calde pe langa un sos fresh de iaurt, sau oricare altul va place, si o salata de legume.
Pofta Buna!
Cantitate:
1500 g
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)