Foarte faină această metodă de a prepara micii la grătar, fără să-i modelați, mai ales dacă aveți pastă de mici făcută în casă(eu așa vă recomand, nu e greu și merită!). Aroma de mici copți și pâinea crocantă rumenită la grătar se potrivesc foarte bine, dar am 2 atenționări și obiecții pentru această metodă:
- trebuie de lucrat repede și atent cu feliile de pâine la grătar, se ard imediat și dacă nu aveți grijă se fac cărbune. Deci organizare ceva mai atentă la proces, vedeți mai jos cum am făcut eu;
- nu faceți prea mult, doar cât veți mânca atunci proaspeți la masă. A 2-a zi pâinea devine moale și prea elastică, nu mai are textura aia crocantă, deci își pierd farmecul. Mai bine reîncălziți micii normali, decât cei pe pâine.
În rest recomand să încercați, este interesant, gustos și frumos așa să-i serviți, merg de minune pe lângă niște murături sau salată, bineînțeles și niște muștar!