Fie că o folosiți în cozonaci și prăjituri, o savurați simplă zaharisită, sau glazurată cu ciocolată neagră - coaja de portocală confiată este un deliciu simplu, ieftin, de post și chiar poate fi low-carb! Chiar nu înțeleg de ce nu am preparat-o mai demult, mai ales că de fiecare dată când vreau să cumpăr coajă de portocală pentru cozonaci, mi se pare că are un preț cam nesimțit la cantitatea oferită... Și apropo, la fel puteți pregăti coji de lămâie confiată, lime, sau chiar grapefruit.
Probabil nu găsisem rețeta de coajă de portocală confiată potrivită, și nu știam că poate fi preparată și în varianta low-carb dacă folosiți îndulcitor(vedeti mai jos toate instrucțiunile). Ne-am delectat cu acest desert aromat și deosebit, fiecare după placul lui - părerile s-au împărțit, dar totuși preferată a rămas coaja glazurată cu ciocolată.
Un desert simplu, aromat, delicios, interesant, de post, low-carb și festiv - chiar vă recomand să-l încercați în această perioadă!