Ingrediente
●
Esenta de vanilie
1 lingurita
optional puteti combina cu putina scortisoara
●
Unt
140 g
sa fie moale, la temperatura camerei
●
Praf de copt
10 g
sau 1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Intr-un bol puneti 2 oua, 120g de zahar si putina esenta de vanilie.
Amestecati bine cu un tel compozitia.
2
Adaugati untul moale, iarasi amestecati.
3
Apoi puneti aproximativ jumatate din cele 280g de faina, 1 lingura praf de copt si putina sare.
Amestecati totul bine pana nu sunt cocoloase.
4
Adaugati restul de faina si iarasi amestecati bine cu lingura.
5
Veti obtine un aluat destul de dens, dar lipicios.
6
Spalati si curatati merele de cotor si coaja, apoi le taiati cubulete cat mai mici si le adaugati in aluat.
Amestecati bine cu lingura.
7
Asterneti cu hartie de copt tava de cuptor si puneti cate jumatate de lingura (acesta va fi exact cat un biscuite de marime medie) din aluatul cu mere pe ea.
8
Lasati putina distanta dintre biscuiti, pentru ca vor mai creste la coacere.
9
Puneti-i in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 15-20 de minute, sau pana se rumenesc frumos.
10
Lasati sa se racoreasca putin si-i puteti servi eventual ornati cu niste zahar pudra deasupra, dar este optional.
Pofta Buna!
Cantitate:
30 buc
(2 tavi de biscuiti)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)