Ingrediente
●
Sos de rosii pentru paste si pizza
800 ml
vedeti link-ul spre reteta in pasul 1
●
Gnocchi de casa
600 g
link-ul spre reteta il gasiti in pasul 2
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
In primul rand va recomand sa puneti la fiert sosul de rosii Marinara - ca sa fie gustos trebuie sa-l fierbeti in voie si doar sa-l mentineti cald pana sunt gata modelati gnocchi.
Pas 2
Modelati si formati gnocchi conform retetei de pe site - Gnocchi de casa.
Va spuneam ca se pot congela foarte bine, in acest caz nu trebuie decongelati din timp.
Pas 3
Puneti la fiert o oala mare cu apa si sare.
Cand incepe sa fiarba adaugati gnocchi si-i lasati pana incep sa se ridice deasupra.
Pas 4
Cu o spumiera scoateti gnocchi fierti din oala cu apa si-i mutati in cratita cu sosul de rosii fierbinte.
Pas 5
Amestecati atent, chiar mai bine daca mai mult scuturati oala, fiindca gnocchi sunt foarte fragezi cat sunt fierbinti si sa nu-i faceti piure.
Pas 6
Serviti imediat cu putin parmesan ras deasupra, daca va place.
Pofta Buna!
Cantitate:
4 portii
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii: