Ingrediente
●
Cascaval
200 g
oricare va place la gust
●
Maioneza
4 linguri
eventual combinata cu iaurt pentru a face salata mai dietetica
●
Sare
1 lingurita
dupa gust
●
Piper negru macinat
0.25 lingurite
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Curatati morcovii de coaja si-i spalati, apoi dati-i prin razatoarea cu gauri medii.
Pas 2
Prin aceeasi razatoare treceti si cascavalul.
Adaugati in bol maioneza (eventual amestecata cu 1-2 linguri de iaurt grecesc), usturoiul pisat, sarea si piperul megru macinat.
Pas 3
Amestecati bine totul, gustati si mai potriviti la nevoie cu maioneza, sare sau piper, toate dupa gust.
Acoperiti bolul cu folie sau capac si puneti la frigider pentru 1-2 ore sa se patrunda mai bine aromele.
Pas 4
Serviti simpla cu paine, sau pe langa niste carne, gratar, etc.
Puteti adapta proportiile de morcov/cascaval dupa preferinte pe viitor, dar oricum va fi delicioasa aceasta salata de morcovi cruzi.
Pofta Buna!
Cantitate:
5 portii
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii: