Ingrediente
●
Rosii
3 buc
alegeti rosii de dimensiune medie, nu foarte mari
●
Maioneza
2 linguri
sau smantana/iaurt
●
Salata verde, castraveti si marar
1 buc
este optional, le folosesc pentru a face platoul mai diversificat si frumos
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cascavalul se da prin razatoarea mai mare.
Pas 2
Adaugati maioneza si usturoiul pisat, amestecati bine si daca trebuie mai adaugati putina sare.
Pas 3
Rosiile se spala si se taie rondele cam de 5 mm grosime. Pe fiecare bucata de rosie puneti cate o lingurita din amestecul de cascaval.
Pas 4
Frunzele de salata le spalati bine, le rupeti in bucati medii si pe fiecare puneti pe margine putin amestec de cascaval.
Pas 5
Apoi le rulati si aranjati frumos pe platou.
Pas 6
Pe fiecare rosie puneti care o frunzulita de marar sau patrunjel, taiati castravetii rondele si formati platoul cu rulourile de salata si verdeata.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(un platou)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (13 voturi)