Ingrediente
●
Faina alba calitate superioara
200 ml
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Sare,piper
0.5 lingurite
●
Ciuperci conservate
100 g
scurse bine de apă
●
Ulei de floarea soarelui
1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Mai întâi amestecați ingredientele uscate într-un bol, plus cașcavalul dat prin răzătoare măruntă.
Pas 2
În alt bol amestecați laptele, oul, ciupercile tăiate mărunt și uleiul.
Pas 3
Adăugați amestecul lichid la cel cu ingredientele uscate și amestecați totul bine cu un tel să nu fie cocoloașe.
Pas 4
Umpleți formele de brioșe (eventual din silicon) cam la 2/3 din înălțime.
Pas 5
Puneți tava la cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute, până se rumenesc frumos.
Pas 6
Sunt bune și calde și reci, chiar vă recomand și ca aperitiv festiv și ca o delectare rapidă în familie.
Dacă vă interesează formele de brioșe o puteți contacta pe Dna Elena Răducu pentru informații și prețuri:
[email protected], 0723590128
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(10-12 porții)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
4 (4 voturi)