Ingrediente
●
Branza de vaci
600 g
alegeti branza mai slaba si nu foarte uscata
●
Oua
6 buc
eu am avut oua de casa si prajitura a iesit mai galbena
●
Visine fara samburi
500 g
am folosit visine congelate
●
Esenta de vanilie
1 buc
●
Unt
10 g
pentru uns tava
●
Bicarbonat de sodiu
1 lingurita
stins cu otet
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Visinele se curata de samburi sau se decongeleaza(eu le-am congelat fara samburi)
Pas 2
Se pun impreuna ouale cu zaharul si se bat cu mixerul bine.
Pas 3
Branza se amesteca cu grisul de grau.
Pas 4
La compozitia de oua se adauga cea de branza si esenta de vanilie. Se amesteca bine cu mixerul.
Pas 5
Apoi bicarbonatul de sodiu stins cu otet si iarasi amestecati bine.
Pas 6
Tava se unge cu unt si se presara bine cu gris de grau.
Pas 7
Se toarna 1/3 din aluat in tava si peste el se distribuie uniform visinele.
Pas 8
Turnati restul de aluat in tava, nivelati si dati la cuptor la temperatura medie - 180-200 grade.
Pas 9
Lasati pana se rumeneste frumos, apoi scoateti si lasati sa se raceasca bine.
Pas 10
Dupa ce s-a racit o rasturnati pe un platou si serviti cu mare pofta :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(10 felii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (11 voturi)