Ingrediente
●
Galbenus de ou
1 buc
Un galbenus de ou fiert.
●
Galbenus de ou
1 buc
Un galbenus de ou crud.
●
Ulei de floarea soarelui
150 ml
●
Piper negru
0.25 lingurite
●
Busuioc uscat
0.5 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se separa galbenul de albus(cel crud).
Se pun cele 2 galbenusuri intr-o farfurie mai adanca.
Pas 2
Se freaca bine galbenusurile, sa nu fie cocoloase.
Pas 3
Se adauga 1-2 linguri de ulei si se amesteca pana se incorporeaza. Se repeta procedura pana creste bine volumul de ou.
Apoi stoarceti putina lamaie, puneti sarea, mustarul si amestecati bine.
Pas 4
Turnati iaurtul, amestecati.
Pas 5
Apoi adaugati otetul, mirodeniile, inca putina sare dupa gust. Amestecati bine.
Pas 6
Se lasa 5-10 min, sa se patrunda mirodeniile. Se serveste cu orice preparat de carne, coltunasi, etc.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)