Ingrediente
●
Gălbenuș de ou
1 buc
Un gălbenuș de ou fiert.
●
Gălbenuș de ou
1 buc
Un gălbenuș de ou crud.
●
Ulei de floarea-soarelui
150 ml
●
Piper negru
0.25 lingurite
●
Busuioc uscat
0.5 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se separă gălbenușul de albuș (cel crud).
Se pun cele 2 gălbenușuri într-o farfurie mai adâncă.
Pas 2
Se freacă bine gălbenușurile, să nu fie cocoloașe.
Pas 3
Se adaugă 1-2 linguri de ulei și se amestecă până se încorporează. Se repetă procedura până crește bine volumul de ou.
Apoi stoarceți puțină lămâie, puneți sarea, muștarul și amestecați bine.
Pas 4
Turnați iaurtul, amestecați.
Pas 5
Apoi adăugați oțetul, mirodeniile, încă puțină sare după gust. Amestecați bine.
Pas 6
Se lasă 5-10 min, să se pătrundă mirodeniile. Se servește cu orice preparat de carne, colțunași, etc.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)