Ingrediente
●
Făină albă
3 linguri
sau 3 linguri de amidon
●
Esență de vanilie
1 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un vas de sticlă termorezistentă (pe care îl veți pune și la microunde), amestecați cu un tel gălbenușurile cu zahărul.
Pas 2
Adăugați făina, amestecați bine să nu fie cocoloașe.
Pas 3
Apoi urmează laptele, îl adăugați în reprize, după fiecare amestecați bine cu telul să nu fie cocoloașe.
Pas 4
Puneți crema la microunde pentru 4-5 minute - dar ATENȚIE - după fiecare minut o scoateți și amestecați cu telul.
Pas 5
De fiecare dată când scoateți crema și o amestecați veți observa că se îngroașă. Dacă s-a îngroșat mai repede - după 3-4 minute, o scoateți și nu o mai puneți la cuptor.
Pas 6
Adăugați în crema fierbinte untul și esența de vanilie, amestecați bine.
Și gata, aveți crema perfectă pentru prăjitură sau tort - și important că este f. rapidă.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 ml
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
5 min
Data publicării:
Notă:
5 (10 voturi)