Ingrediente
●
Unt
170 g
unt moale la temperatura camerei
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Masurati cantitatea de lapte si opriti 100 ml separat intr-un bol mai mic - restul turnati intr-o oala sau tuci.
Pas 2
Rupeti ciocolata bucatele si adaugati in oala cu lapte. O puneti pe foc si amestecati cu un tel sau lingura pana se dizolva complet ciocolata in lapte.
Pas 3
In acelasi timp dizolvati in laptele pus deoparte, amidonul si cele 2.5 linguri de zahar.
Pas 4
Cand incepe sa fiarba laptele din oala adaugati incet compozitia cu lapte si amidon, amestecati continuu cu telul sa nu fie cocoloase.
Pas 5
Mai lasati oala un minut pe foc, pana se ingroasa compozitia. Apoi o puneti deoparte si lasati sa se racoreasca, macar vreo ora.
Pas 6
Untul si zaharul pudra se pun intr-un bol mai adanc.
Pas 7
Apoi se bate bine untul cu mixerul, sa fie o compozitia omogena.
Dupa ce s-a racorit compozitia de budinca de mai sus, adaugati cate o lingura la untul batut si mixati asa pana incorporati toata budinca.
Pas 8
Si gata, folositi crema la ce va place si aveti nevoie - este foarte delicioasa si fina.
Pofta Buna!
Cantitate:
800 g
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)