Ingrediente
●
Ridiche rosie
10 buc
cam 2-3 legaturi
●
Sare
0.5 lingurite
puneti dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ouale le fierbeti, raciti in apa rece si curatati.
Pas 2
Ridichile si ceapa se curata si se spala bine.
Pas 3
Intr-un bol mai adanc taiati ridichile rondele.
Pas 4
Apoi ceapa verde o taiati marunt, adaugati la ridichi.
Pas 5
Urmeaza ouale taiate bucati mici.
Pas 6
Si acum smantana si sarea - amestecati bine cu o lingura si potriviti de sare.
Pas 7
Va recomand sa o ungeti cu smantana chiar inainte de servire, daca sta mai mult, ridichile lasa apa si salata devine mai lichida.
Delicioasa, o puteti servi asa simpla cu paine sau ca garnitura la orice mancare preferata.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(4-5 portii)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (7 voturi)