Pentru mine orice ieșire la o masă în oraș sau eveniment este un motiv de inspirație - deși de fiecare dată spun, "gata, mănâncă și nu mai căuta ce ingrediente are mâncarea asta...". Dar cum pot, dacă de fiecare dată ceva mai găsesc nou, parcă banal de simplu, dar uite că nu mi-a trecut prin cap.
Așa și cu această mâncare, am gustat la o nuntă garnitura servită lângă carne și deși sunt destul de carnivoră - uitasem de carne și am luat una câte una din legume și le-am terminat pe toate :) Acasă am zis să încerc să le fac și eu, nu era complicat - mai ales cu ceva informație nouă de la cursurile de bucătari - și ura! Uitați ce bunătate am făcut, mi-au ieșit din prima și sigur sunt acum preferatele noastre.
Este o mâncare simplă, poate fi servită ca atare sau garnitură - legumele se coc foarte bine și se pătrund cu aromele, modul de tăiat la fel de important - să fie un aspect și textură corectă după coacere.
Legumele recomand să le respectați cam acestea - pt că altele au timpi de preparare și textură diferită, s-ar putea să nu vă iasă
Și cel mai important argument ca să le încercați - este REPEDE!