Ingrediente
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Patrunjel verde
1 legatura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete cam de 1cmx1cm grosime.
Pas 2
Incingeti o tigaie mai adanca, adaugati uleiul, vinetele si le lasati sa se caleasca - amestecati periodic.
Pas 3
Sunt gata cand se rumenesc si scad in volum.
Pas 4
Se trec intr-o tava de sticla termorezistenta de marime medie, sau orice tava mai adanca de cuptor.
Adaugati piper si sare.
Pas 5
Peste vinete adaugati rosiile taiate cubulete.
Pas 6
Si patrunjelul tocat marunt.
Pas 7
Branza se da prin razatoare medie si se presara peste legume.
Pas 8
Cu 2 furculite atent si incet amestecati ingredientele de mai sus, adaugate in tava.
Pas 9
Puneti tava la cuptor preincalzit pentru 15 minute la 180 grade - temperatura medie.
Pas 10
In acest timp amestecati intr-un bol ouale, smantana si putina sare cu piper.
Pas 11
Scurgeti din tava sucul lasat de legume - daca este cazul - si turnati unifrom amestecul de oua cu smantana peste legume.
Pas 12
Puneti tava la cuptor la temperatura de 200 grade si o lasati pana se rumneste frumos deasupra. Dupa ce este gata se scoate din cuptor si se lasa 10-15 minute sa se patrunda.
Mancarea se serveste de preferinta calda sau incalzita.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(6-7 portii)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (10 voturi)