Ingrediente
●
File de peste
800 g
Puteti folosi file a oricarui peste, important este sa fie fara oase. Aici am folosit file de somon fara piele.
●
Piper negru
0.25 lingurite
puneti dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor.
Sarati si piperati dupa gust.
Pas 2
Ungeti bucatile de peste cu maioneza.
Pas 3
Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza.
Pas 4
Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.
Pas 5
Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.
Pas 6
Se serveste stropit cu suc de lamaie.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(6 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)