Ingrediente
●
Esență de vanilie
1 buc
sau de cafea, rom, etc.
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Lăptelese pune la fiert, când începe să fiarbă adăugați ciocolata și amestecați până se dizolvă complet.
Pas 2
Apoi adăugați grișul "în ploaie", în același timp amestecați laptele cu telul să nu faceți cocoloașe.
Pas 3
Lăsați să fiarbă încet până se îngroașă, cam 5-7 minute. Apoi adăugați zahărul și vanilia. Amestecați, stingeți focul și lăsați vreo oră să se răcorească.
Pas 4
După acest timp adăugați untul.
Pas 5
Și blenduiți bine compoziția, să fie cât mai fină la vedere și gust - cam 8-10 minute la viteză maximă.
Pas 6
Turnați compoziția în pahare sau cupe și o puneți la frigider pe 2-3 ore (pentru cei nerăbdători:) sau peste noapte.
Este foarte bună, aromată, dulce și cremoasă.
Poftă Bună!
Cantitate:
1200 ml
(5-6 porții)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)