Ingrediente
●
Fasole rosie la conserva
300 g
sau fiartă de voi
●
Ciuperci conservate
150 g
sau 300 g proaspete
●
Ulei de floarea-soarelui
3 linguri
●
Sare,piper
1 lingurita
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Eu am folosit toate ingredientele din conserve - așa a fost mai repede și mai comod.
Deci, am scurs bine apa din ele și am curățat și spălat ceapa.
Pas 2
Într-o tigaie căliți ceapa cu puțin ulei.
Pas 3
Când se rumenește ușor adăugați ciupercile, lăsați cam 10 minute să se mai călească și ele.
Pas 4
Apoi fasolea, amestecați bine și mai lăsați 5 minute pe foc.
Pas 5
Potriviți de sare și piper, puteți să mai adăugați puțin tarhon sau pătrunjel uscat - dacă vă place.
Pas 6
Blendați bine compoziția, să fie cât mai uniformă.
Pas 7
Puneți într-o farfurie și lăsați 20-30 de minute la frigider - opțional - este bună și imediat dar parcă puțin mai bună de la frigider.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(7-8 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)