Ingrediente
●
Fasole rosie la conserva
300 g
sau fiarta de voi
●
Ciuperci conservate
150 g
sau 300g proaspete
●
Ulei de floarea soarelui
3 linguri
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Eu am folosit toate ingredientele din conserve - asa a fost mai repede si mai comod.
Deci, am scurs bine apa din ele si am curatat si spalat ceapa.
Pas 2
Intr-o tigaie caliti ceapa cu putin ulei.
Pas 3
Cand se rumeneste usor adaugati ciupercile, lasati cam 10 minute sa se mai caleasca si ele.
Pas 4
Apoi fasolea, amestecati bine si mai lasati 5 minute pe foc.
Pas 5
Potriviti de sare si piper, puteti sa mai adaugati putin tarhon sau patrunjel uscat - daca va place.
Pas 6
Blendati bine compozitia, sa fie cat mai uniforma.
Pas 7
Puneti intr-o farfurie si lasati 20-30 de minute la frigider - optional - este buna si imediat dar parca putin mai buna de la frigider.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(7-8 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)