Eu sunt mai tradiționalistă în mâncărurile pe care le fac, dar și deschisă la ceva nou și ce îmi place mult. Supele-cremă le consideram până nu demult interesante dar parcă nu așa senzaționale ca o ciorbă. Ei, acum se pare că mi-am schimbat complet părerea - am avut niște experiențe și momente când a trebuit să experimentez diverse tipuri de supe-cremă și gata - am devenit fană și deja le fac periodic.
Cel mai mare avantaj și succes le au la copii, le papă bine din orice le-ai face, chiar și din legume pe care așa în mod normal nici nu se uită la ele în farfurie. Sofia efectiv a devorat această supă, mai ales cu crutoanele aromate care i-au dat și aromă și consistență interesantă.
În plus sunt bune în post și dietă, fiind foarte sățioase și țin de foame mai mult decât o supă sau ciorbă simplă - așa recomandă nutriționiștii.
Deci eu zic că este alegerea perfectă după mâncărurile grele de Sărbători - acum trecem în faza de revigorare, detoxifiere a organismului.
Supă de linte este foarte fină, să nu spuneți că nu aveți linte, se găsește deja în orice plafar, magazin sau supermarket mai bunicel. Dacă nu aveți, folosiți fasole, cam aceeași supă am făcut și cu fasole, a fost la fel de delicioasă.