Ingrediente
●
Ulei
2 linguri
de masline sau fl.soarelui
●
Zahar
1 lingurita
zahar brun
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Puteti face si o cantitate mai mare. Eu am facut doar din doua pere si o ceapa.
Pas 2
Incepem cu ceapa. Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam ceapa taiata Julien. O lasam cam 1 minut (nu o prajim) sa se inmoaie,apoi adaugam otetul, zaharul si apa. O lasam sa fiarba la foc mic pana ceapa se inmoaie si lichidul se evapora.
Pas 3
Ne ocupam de pere. Le spalam si le curatam.
Pas 4
Intre timp si ceapa este gata.
Pas 5
Taiem perele in sferturi si scobim samburii. Punem in fiecare scobitura cam 1 lingurita de ceapa si asezam para pe o fasie de bacon.
Pas 6
Rulam baconul in jurul bucatii de para si prindem cu o scobitoare.Ungem o tava cu putin ulei si asezam perele astfel invelite si le dam la cuptorul incins in prealabil pentru 25 de minute cat sa devina crocant baconul si sa se coaca putin perele.
Pas 7
Cand baconul este facut scoatem tava si gata. Avem un aperitiv si usor de facut si deosebit ca gust. Se serveste cald.
POFTA BUNA !
Cantitate:
8 buc
Timp de preparare:
35 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
35 min
Data publicarii: