Ingrediente
●
Coaja de lamaie rasa
2 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim intai ingredientele.
Pas 2
Se amesteca bine cu un tel ouale cu zaharul.Daca folositi tava clasica de la aragaz puneti 6oua.
Pas 3
Apoi punem putin cate putin uleiul si amestecam bine.
Pas 4
Adaugam zaharul vanilat si coaja rasa de la o lamaie.
Pas 5
Adaugam faina si praful de copt,amestecam bine,trebuie sa iasa o coca moale.Luam cam o treime din cantitatea de coca,o punem pe o folie de plastic si o bagam la frigider cam pentru 20min,sa se intareasca putin sa o putem razui deasupra prajiturii.
Pas 6
Asternem hartie de copt in tava si punem coca,pe care o aplatizam cu palmele astfel incat sa acopere toata suprafata.Peste coca intindem gemul(eu am folosit gem de prune)in strat uniform.
Pas 7
Scoatem din frigider coca pastrata la pasul 5 si o razuim pe razatoare deasupra gemului.
Pas 8
O introducem in cuptor,pe treapta din mijloc pentru aproximativ 40 min la foc potrivit pana se rumeneste frumos deasupra.
Pas 9
O lasam sa se raceasca bine si apoi o pudram cu zahar.
Pofta buna !
Cantitate:
15 buc
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: