Ingrediente
●
Masline verzi, fara samburi
50 g
●
Maioneza
250 g
facuta acasa
●
Sare,piper,maghiran
1 lingurita
sau oregano
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se pun cartofii cu coaja, la fiert in apa rece cu sare, se curata si se lasa sa se raceasca bine.
La fel procedam si cu ouale.
Pas 2
Se curata ceapa si se taie julien, se opareste in apa cu sare, otet de zmeura, foi de dafin. Se scurge bine si se lasa la racit {se poate pune si cruda}.
Pas 3
Cand ingredientele sunt reci, toate se taie bastonase sau cubulete (cum va place mai mult) si se amesteca toate cu doua spatule, usor ca sa nu se zdrobeasca.
Pas 4
Eu am pus iaurt in maioneza pt ca sa fie mai putin grasa, dar se poate si fara iaurt.
Atentie - iaurtul nu trebuie sa fie acru sau din acela care lasa zer.
Pas 5
Se condinemteaza dupa gust, eu am pus maghiran uscat pt. ca nu am avut verde {ar fi mult mai bun cu ierburi proaspete} si frunza de patrunjel verde.
Se lasa 1ora la frigider inainte de a se consuma, pentru ca sa se amestece bine aromele.
Pofta buna .
Cantitate:
1 kg
(5 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: