Ingrediente
●
Zeama de la rodii
1 buc
(pentru culoare)
●
Zahar pudra
100 g
(pentru pudrat inimioarele)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se pregatesc ingredientele pentru aluat.
Pas 2
Se pune apa si uleiul la fiert, iar cand acestea au inceput sa fiarba se adauga faina( toata odata) si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.
Pas 3
Aluatul se lasa un pic sa se raceasca, apoi se adauga ouale unul cate unul cu o lingura de lemn.
Pas 4
Din compozitia obtinuta se fac forme de inimioare si se pun intr-o tava unsa si tapetata (cu hartie pentru copt), se dau la copt pentru 15- 20 min la 200°
Pas 5
Dupa ce s-au racit se taie in doua si se umplu dupa preferinta fiecaruia cu frisca sau crema de vanilie.
Pas 6
Si produsul final ...s-au terminat foarte repede
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)