Ingrediente
●
Ouă
6 buc
(sau 7 dacă sunt mai mici)
●
Esență de vanilie
1 buc
(o fiolă)
●
Coajă de lămâie rasă
1 buc
(coajă rasă de la o lămâie)
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim ingredientele. Ouăle trebuie scoase mai din timp, să fie la temperatura camerei.
Pas 2
Se amestecă bine brânza cu zahărul pudră și untul topit.
Pas 3
Apoi se adaugă gălbenușurile și se amestecă.
Pas 4
Se adaugă praful de copt, făina, grișul, coaja de lămâie, esența de vanilie, stafidele și se amestecă bine.
Pas 5
La urmă se adaugă albușurile bătute spumă tare. Se încorporează încet.
Pas 6
Ungem cu unt o tavă rotundă (preferabil cu pereți detașabili), o tapetăm cu făină sau hârtie de copt și adăugăm compoziția de brânză. Se poate orna cu stafide (sau o lăsați simplă), apoi se dă la cuptor timp de 110 min la 175°.
Pas 7
Și...produsul final, vă asigur că e delicioasă 
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
2 kg
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
125 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)