Ingrediente
●
Peste merluciu
3 buc
file
●
Fasole verde
500 g
sau congelata
●
Ulei de masline
2 linguri
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
●
Lamaie
1 buc
trei feliute
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pestele este bine sa stea cel putin o ora cu condimentele, asa ca daca este congelat il decongelam din timp, scurgem bine de apa, ungem fiecare bucata cu ulei, condimentam si stropim cu lamaie.
Pas 2
Se spala, se curata si se taie legumele. Punem apa la fiert si cand incepe sa fiarba punem sare si toate legumele, adaugam un pic de ulei de masline si lasam la fiert 10 minute la foc potrivit (apa sa nu fie multa doar sa acopere toate legumele) asa nu se pierd vitaminele din legume.
Pas 3
Incalzim tigaia gril sau gratarul electric (eu sunt foarte multumita de tigaie, este usor de folosit si de spalat), ungem doar (adica nu punem mult ulei) punem usturoiul taiat in doua si pestele. Prajim doua minute pe fiecare parte. Si gata totul in timp record.
Pas 4
Noi aici am abuzat un pic pt. ca am pus maioneza la peste, adica maioneza de casa cu usturoi.
Cantitate:
3 buc
(portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
2 (1 voturi)