Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ciupercile sunt un regat separat care ne uimeste cu multimea elementelor utile pe care le contin. Usor preparabile, ciupercile sunt prezente in toate meniurile de sarbatori.

Ingrediente

Ciuperci champinion
600 g
Branza de vaci
200 g
Unt
30 g
Oua
2 buc
Ceapa verde
1 buc
O legatura
Marar verde
1 buc
1/2 legatura
Sare,piper
22 g
Dupa gust

Pasi de urmat

1

Ciupercile se spala, li se indeparteaza piciorusele, avand grija ca palarioarele sa ramana intacte.

2

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt impreuna cu piciorusele ciupercilor, dupa care se innabusa cu unt intr-un vas pe flacara mica, apoi se lasa sa se raceasca.

3

Dupa ce s-a racit, compozitia se amesteca cu ouale, branza de vaci si mararul, apoi se condimenteaza.

4

Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie, iar apoi se introduc la cuptor pentru gratinare. (Tineti aproximativ 15min. la 190-200*C)

5

Pentru un aspect si gust mai placut, se poate pune cascaval ras pe deasupra, inainte de a se introduce in cuptor.

 

Pofta buna!

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 400 grame (4 portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 40 min
Data publicarii:
Nota: 5 (1 voturi)

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

lena
Elena (lena) 09 mar 2011, 22:06

Buna ideea cu branza, este si mai dietetic si sigur are gust bun.

Stepa A.D.
Stepa A.D. 09 mar 2011, 23:07

Aha, au disparut imediat:D

Ellena
Elena (Ellena) 09 mar 2011, 23:43

Arata f.bine ciupercutele tale Stepa, in genul acesta am gatit si eu...Bravo! ;)

Nota mea pentru reteta:
Cori
Cori 26 ian 2012, 20:14

Delicioase ciupercile la cuptor cu orice fel de umplutura. Cu branza de vaci nu am incercat. Multumesc pentru idee

Poza mea pentru reteta: